Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
quietmadness - специалист
Абе писах в темата за шевните тръби ама никой не се отзова, та пуснах нова тема.
Някой може ли да ме светне къде в Пловдив и региона мога да намеря, някой да огъне тръба ф18 или ф20 като правоъгълна рамка с размер 880х920мм +-10мм.
Преди Коледа ми обещаха в една фирма, че няма проблеми и да отида след празниците и като отидох почнаха да ме пързалят, че неможели да го направят толкова точно. При това нямам претенции за специален радиус на дъгите (е стига да не е 300 - 400мм де).
А пък ако някой може или знае къде да се огъне, полира и никелира няма да има равен. :prayer: :prayer: :prayer:
CARRION - специалист
http://www.philipex.com/table_bg.php
Занимават се с хромитан материал, имат голяма номенклатура
Ако няма кой да ти ги огъне може да си вземеш тръби и колена и да ти ги заварят накъде с ВИГ,ТИГ (аргон)
CARRION - специалист
Наскоро в нашата фирма закупихме тръбогиб и огъваме точно 25х1,1 както ти е трябвало и на теб, но до сега рамки не сме правили. Кажи какво количество рамки искаш и може да ги направим, но няма да има къде да ги никилираш или хромираш тука, другият вариант е прахово боядисване
quietmadness - специалист
Абе хора става въпрос за една бройка, не за серийно производство.
То ако беше за повече веднага щяха да ми се лепнат поне две от фирмите при които съм питал, щяха да ми донесат от девет кладенеца вода. А и на рамката единия ъгъл е прав без дъга, дори не е заварен. Незнам какво е толкова сложно, по-скоро всеки търси голяма поръчка.
На края ще трябва май да си направя огъвачка и сам да си свърша работа. ](*,)
В МОНИ МГ ми обещаха преди Коледа, че никелират толкова големи детайли, дано не се отметнат и те.
В Галваника немогат да поберат рамката във ваната за никелиране.

Прикачен файл

frame.JPG
Въпросната тръба
frame.JPG (9.35 KиБ) Видяна 4438 пъти
anidb1973 - напреднал
Провери в КРЕЗ в Пазарджик там имаше някакви ръчни приспособления за огъване на тръби и не бяха скъпи.По евтино е да си купиш инструмент от колкото да обикаляш и да се молиш.
ЦПУ - напреднал
Колега, може да питаш в с. Труд за Савата. Не го познавам лично и нямам негови координати, но са ми го препоръчвали неведнъж, а и би трябвало в селото всички да го знаят.

Тема "Огъване на тръби в района на Пловдив?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: