Здравейте в момента съм на квартира, но поради пазни съображения ми се налага да се върна в апартамента на майка ми. Ситуацията е следната. Две стаи хол и спалня преходни, и кухня в която се влиза направо от коридора. Искам да изместя кухнята в хола, а от кухнята да направя отделна стая за майка ми. До тук добре обаче тъй като майка ми спи доста леко, а ние лягаме късно, и съотфетно вдигаме някакъв шум, а апартамента е доста зле със свукоизолацията, искам да звукоизолирам нейната стая, и проблема е, че малко преди да се изнеса направихме ремонт на спалнята, на чиято стена лежи сегашната кухня и там не ми се пипа. Та трябва да се напарви изолацията вътре в кухнята, а не от към спалнята и хола. Нямам почти никакъв опит (с изключение на гаражите които сме изолирали с дюшеци и кори от яйца навремето за да свирим) и моля за съвет как да се справя със ситуацията.
Те тука се разрови и има някои отговори на въпросите ти,колега!
search.php?keywords=%D0%B7%D0%B2%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5