Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Преди няколко седмици боядисахме с латекс Интерин на Леко таван от гипскартон Първа ръка с много разреден латекс вместо грунд и още 2 с леко разреден но тавана стана на петна които стоят като широки и по-тесни ивици самата шпакловка на места е супер гладка а на места доста грапава Минахме и една ръка с латекс Ливайс но петната си стоят Според мъжо причината е в шпакловката и че не сложихме грунд Какво би станало ако минем сега с грунд и после още една ръка латекс дали шпакловката ще се оеднакви и петната ще изчезнат Моля помагайте че косата ми побеля от проблеми с този ремонт
Фло - специалист
carina2006 написа:
Преди няколко седмици боядисахме с латекс Интерин на Леко таван от гипскартон Първа ръка с много разреден латекс вместо грунд и още 2 с леко разреден но тавана стана на петна които стоят като широки и по-тесни ивици самата шпакловка на места е супер гладка а на места доста грапава Минахме и една ръка с латекс Ливайс но петната си стоят Според мъжо причината е в шпакловката и че не сложихме грунд Какво би станало ако минем сега с грунд и после още една ръка латекс дали шпакловката ще се оеднакви и петната ще изчезнат Моля помагайте че косата ми побеля от проблеми с този ремонт
http://beautycosmetic.biz/images/mm%20b ... 0color.jpg
toni_g79 - специалист
Ми причините са съвкупни ,не е от грунда....... иначе и да се грундира сега с нищо няма да се променят нещата...... само един въпрос колко боя отиде за тавана примерно и колко квадрата е той де.....
Тавана е 33кв и от Ливайса отиде около 3,5литра а от Интерина 25л за 3 помещения стени и тавани които не съм смятала точно но едното е 33 кв другото 12 третото3кв но не покри добре
toni_g79 - специалист
Според мен проблема е в опита за нанасяне на малко боя върху голяма площ,от там се получава недобро и неравномерно разнасяне на боята,при което се получава разлика в релефа на повърхността.
toni_g79 написа:
Според мен проблема е в опита за нанасяне на малко боя върху голяма площ,от там се получава недобро и неравномерно разнасяне на боята,при което се получава разлика в релефа на повърхността.
Мислиш ли че ако платя на бояджия проблема може да се реши

Тема "Грунд върху латекс възможно ли е" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: