• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
професионал - специалист
Колеги,помогнете да деактивирам 3G -то на този телефон! :? :prayer:
simbion - специалист
професионал написа:
Колеги,помогнете да деактивирам 3G -то на този телефон! :? :prayer:
След малко време ровене ти намерих менюал :)
http://mymobile.three.co.uk:8080/mymobi ... ersion.pdf
надявам се да ти свърши работа, ZTE Racer е именно твоят Q1, само че това му е името в чужбина :roll:
и за да се опитам да те улесня максимално... Отиди на стр.64 от pdf-а, там са описани връзките които те интересуват.
Ето ти още един линк с менюали ако предишния не ти свърши работа
http://usenet-nl.com/usenet.php?q=zte%2 ... nual&res=1
simbion - специалист
Радвам се ако съм помогнал :partyman:
Кажи спря ли 3G ?
професионал - специалист
Няколко дни преди твоята помощ,си поиграхме с братовчед ми и махнахме 3G-то,но на негово място се появи някакъв друг символ-ще видим резултата в следващата фактура :-D .Телефона е на жена ми и рядко имам време да седна и да го поразцъкам да видя кое как е,пък то трябва и малкия да си е легнал и става дълга и широка,но като излезе следващата фактура ще видим-проблема беше,че във фактурата имаше безброй такси по 1-2-3ст. за "GPRS-връзка",някои от които в 2-3часа през ноща когато ние спим.Така погледнато,не са много,но правят натрупвания по 3-4-5лв. на месец.Ако нямаме резултат,ще пробвам с упътването,което ти ми прати.
simbion - специалист
Този случаен достъп през ноща когато спите ми е много съмнителен :? Но това са нашите мобилни оператори...
Дано има подобрения, защото 3-4-5лв от единия телефон + 2-3лв от другия + некви дребни (нвуловими) и се получава, че от няма нищо си се харчи една сериозна сума на месец, вместо да ги използваш полезно :x
lov - майстор
simbion написа:
Този случаен достъп през ноща когато спите ми е много съмнителен :? Но това са нашите мобилни оператори...
Дано има подобрения, защото 3-4-5лв от единия телефон + 2-3лв от другия + некви дребни (нвуловими) и се получава, че от няма нищо си се харчи една сериозна сума на месец, вместо да ги използваш полезно :x
Някои от телефоните си търсят обновяване на софтуера> като се изключи тази опция мирясват. Но проблема е май повече в хубавите ни мобилни оператори. Имам една карта на корпоративна група абонати. Всъщност картата е на жена ми. Но понеже е в чужбина и е сложена в една най обикновенна Нокия. От тия дето не стават за интернет. Та телефона по тази причина стои на бюрото с компа и се ползва като домашен телефон.
И познай дали като се вгледах във фактурите не ми е начисляван интернет трафик. Същото се оказа и на моя собствен телефон който пък на всичко отгоре е с две карти и на 2-рия слот имам карта която си е точно за тази цел само че на друг оператор. И понеже там пък много добре знам какво съм разрешил да се ползва пак същата работа. Съответно след скандали и жалби всичко престана. Е ама дали всички разбираме от телефони и компютри че да си следим какво ни лъжат. На първия телефон сумите варираха до левче. На моя 2-3 и на основния фон от сметките които плащам вообще не мога да го хвана ако не си видя фактурата. Така и разбрах че ме гъбаркат и ме лъжат щото на другия би трябвало да плащам само месечната такса.
simbion - специалист
Толкова често да си ъпдейтват софтуера :? Или интернета скъп :roll:
Спрял съм им всичко, няма ъпдейт, няма данлоуд, няма сверяване на часовника.... И си ми е екстра :)
lov - майстор
Бе скрити мини колкото искаш. Така че не знаеш кое от къде. А че е скъп нета скъп е. Те и телефонните разговори са ни най скъпи. Е днеска реваха като убодени мечки че от евросъюза са ни натиснали за цените на мобилните услуги.
професионал - специалист
Ха-ха,май ще трябва да се връщаме към старите монохромни едно и двуредови дисплейчета за работни телефони и по един "по-така" за "у народ",който иначе да си стои поизключен. :-D
  • 1
  • 2

Тема "Globul Q1" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: