Ел. инструментите. Консумативи.
angel_ov - специалист
От къде да закупя нож за месомелачка NEO?
Изображение
begemot1 - специалист
Виж в сервизите им.
stefandar - помощник
Ако ножа е подобен на старите ръчни машинки , всеки шлосер би трябвало да може да го направи. То може и термо обработка да се налага но тя не е решаваща. Само имай предвид, че ножа сам нереже.Рязането е на принципа на ножиците м/у ножа и решетката и ако проблема е в решетката единствения начин е намаляване на дебелината и до получаване на остър ръб в началото на отворите
angel_ov - специалист
Същия е като старите, но четириграма му е малък.
Последния път като я ползвах съм изхвърлил и него заедно с отпадъците. :wallbash:
novgradski - специалист
-измери си квадрата за ножчето (от квадрата на вала)-търсиш ножче с такъв квадрат ,по-лошия вариант - по-малък
-измери диаметъра на решетката - ножчето трябва да е с такъв (може и по-голям....ще се зашмиргели симетрично)
-дебелината...ако е по-голяма-шлайф...ако е по-малка - подложна шайба (но не между решетката и ножчето :) )
....ако наистина намереното ножче е с по-малък квадрат..може да се направи по-голям....предполагам ще има доста идеи...само месо да има :)
VID - помощник
Провери също и в каква посока върти машинката.Защото ръчните въртят на дясно,а аз имам подобна и върти обратно и няма ножчета никъде.
angel_ov - специалист
Работата може и да стане. От сервиза на Техномаркет могат да го поръчат, но ми искат снимка на ножчето за да го поръчат :-D
Здравей, да ми кажеш какво стана с ножчето и ако си намерил "от къде?" ,защото и аз направих същият фокус като теб !?!? Изхвърлих го !!!
angel_ov - специалист
От фирмения сервиз на техномаркет ми го поръчаха. Големи тарикати, за всеки случай исках да си поръчам две, но ми сложиха куриер на всяко ножче. Така, че поръчах само 1 ако го затрия и него пак ще поръчвам.

Тема "Търся нож за месомелачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: