• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
Искам да попитам 1 мотор колко куб. сантиметра и конски сили (kW) трябва да е, че да може да носи на "гърба" си 200-250 кг. нагоре по хълм, нищо не разбирам бих се радвал да ми отговорите :) (Извинявам се, че написах за заглавие на предния ми въпрос "НЯМА заглавие".)
Щом нищо не разбираш е логично да се предполага, че и никога не си карал, тоест - не можеш да караш. Ако е така - по-добре помисли за АТВ. 350 кубиково АТВ би ви изкарало навсякъде.
Може да прозвучи много наивно, но не вярвам да е мн по различно от колелото (знам че колелотот е 5-10 пати по леко от мотора но все пак ...). А например 100 куб. см. ще кара ли 250 кг ?
И пак казвам не рабирам почти нищо затова не ми се сърдете на глупавите въпроси :D
100 см3 едва биха закарали твоя задник нагоре по хълма, камо ли още 2 освен твоя.
Малко са. Освен ако не си мазохист :)
Абе "хладилник" що не кажеш за какво става дума?Имаш мотор ли, искаш да си купиш ли, какви са тея 250 кг??????
Обясни за какво иде реч та да знаем кво да ти обесняваме.
hladilnic написа:Може да прозвучи много наивно, но не вярвам да е мн по различно от колелото (знам че колелотот е 5-10 пати по леко от мотора но все пак ...). А например 100 куб. см. ще кара ли 250 кг ?
И пак казвам не рабирам почти нищо затова не ми се сърдете на глупавите въпроси :D


Нали не го каза сериозно това.... по-добре обясни наистина какво искаш за да получиш адекватен отговор ....
Не съм карал мотор никога, ама наистина си мисля че щом колело мога се пак някак ще ударжа и мотора (даже не съм се возил)

Ами искам с възможно най-малка мощност на мотор , който НЯМАМ да карам още 1 човек + багаж на неравен терен, но май с по-малко от 250 кубука няма да мога ...
Уверявам те - хич няма да ти е лесно. Като ученик имах 4-5 балканчета и като изкарах книжка ги зарязах. 20 години по-късно рекох да се кача на кросов мотор да се подсетя. 250 кубика, момчето вика "Ама го дръж в оборот, че гасне. Ама и внимавай, че се вдига като му подадеш по рязко газ". За 10 минути паднах 3 пъти и май втора не включвах... С АТВ ще ти е по-лесно. Аз поне си взех такова.
По лесно може да тръгне, но и обръщането с него е лесно. Според мен зададен по тоя начин въпросът няма как да получи какъвто и да е отговор, най- малкото смислен.
Абе знаете ли какво казват моторджиите? Който не може да кара мотор си купува АТВ. 25-я е прав лесно се захлупва с АТВ-то ,дава ти увереност ,която често се превръща в падане.
  • 1
  • 2

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Автомобили”