Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
racer - специалист
здравейте!
купих едни пана за таван и се хванах да ги лепя.продавачката ми даде мастер-крил(акрилния уплътнител),и аз почти ги наплесках на тавана.сега гледам,има мастер-кол,което го дават за такава работа.
тааа,въпроса ми е след колко време ще падне тавана? :lol: :lol: (ще държи ли това нещо-все пак тежестта е минимална.)
Chefo77 - майстор
Мастеркол-а става брутално твърд след известно време. Не го мисли - като падне акрила - падне :)
racer - специалист
мене ме е яд че разликата е левче и нещо,за три флакона никви пари ама сам съм си виновен като слушам некомпетентните продавачки...неска в един друг магазин продавачката не чувала за мастеркол и ми вика да ги лепя с мастер-сил дето е 5 лв :axe:
zmiori - специалист
Принципно се ползва "Депрофит", ама и с това което си ползвал няма да имаш проблем. Моите със същия като твоя матриял вече 4 години неса паднали.
Може да не ви се вярва, на тъщата на маитап залепих за тавана 3-4 пана който ми артисаха, ги залепих с лепило за тапети и още са си на мястото около комина. Тавана и дълги години се пръскаше с вар/киреч/.

Тема "лепило за стиропорени пана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: