Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
velsi - Почетен майстор
Наложи ми се да копирам един ехе файл (от някаква игра) и получих съобщение access denied. Оказва се, че мога да го местя където си поискам, но не мога да го копирам. Дори и под DOS! Нямаше никакви атрибути освен А (архивен файл), но и след като го махнах пак не става. Май не ми се е случвало до сега и нямам повече идеи. Помагайте.
vvventsi - специалист
velsi написа:
Наложи ми се да копирам един ехе файл (от някаква игра) и получих съобщение access denied. Оказва се, че мога да го местя където си поискам, но не мога да го копирам. Дори и под DOS! Нямаше никакви атрибути освен А (архивен файл), но и след като го махнах пак не става. Май не ми се е случвало до сега и нямам повече идеи. Помагайте.
защо искаш да го местиш ,можеш да му направиш пряк път до него!
velsi - Почетен майстор
Защото въпросната игра не иска да тръгне на другия компютър а няма смисъл да се тегли наново.
vvventsi - специалист
velsi написа:
Защото въпросната игра не иска да тръгне на другия компютър а няма смисъл да се тегли наново.
като купираш играта не ще да се купира ексе файла ли? а то за играта мисля че наново трябва да се инсталира и аз съм купирал така готови инсталирани игри и някой не искат да вървят искат нова инсталация!
Последна промяна от vvventsi на ср окт 26, 2011 12:30 am, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
Да бе, всичко друго се копира, но точно това ехе не иска. Има и други ехе-та, с тях няма проблеми. Точно това ме озадачи.
vvventsi - специалист
а то за играта мисля че наново трябва да се инсталира и аз съм купирал така готови инсталирани игри и някой не искат да вървят искат нова инсталация!Копирай инсталациония пакет и я инсталирай наново!а за копирането със LIVE CD няма начин да неще но дали ще върви играта това е друг въпрос!
Последна промяна от vvventsi на ср окт 26, 2011 12:35 am, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
Впускаш се в подробности, които нямат връзка с темата. Въпроса ми е какво пречи на този файл да не може да се копира и как да го видя и премахна. Игра или не, това в случая няма никакво значение. А и каква е логиката на такава защита?! Дори на системни файлове няма такова нещо.
vvventsi - специалист
За копирането със LIVE CD няма начин да неще, но дали ще върви играта това е друг въпрос!
MamaMy - майстор
Пробвай с кът и после пейст на две различни места!
ArturDent - Почти Безобиден
Антивирусна.
Пробва ли да го преместиш на друго устройство? От C на Д например.
Разликата между копиране и "местене/преименуване" е в първия случай файла се отваря за четене, а при втория се ръчка само FAT таблицата.

Тема "копиране на файл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: