От години на ред в къщата в която живея и околните около нея берем ядове с напрежението на ЧЕЗ, което е доста ниско. В съседтво граничим и с циганската махала, а трансформатора захранва доста квартали и не смогва. Вчера съм замерил с волтметър, мултицет, ампер клещи 175волта, при включен бойлер стига и 160волта. За пореден път вчера и звънях идваха техници вечерта измериха и те същото като мен. Преди натягаха връзките от трансформатора до нас, прехвърляха ме на други фази и нищо и нищо. Писане на жалби, и все същото всеки път. Не искат да си сменят автоматиката или да вземат още един трансформатор и не ми предоставят 230волта. UPSсите са 3 постоянно пищят, преди това си изгорих един комп, сега друг на който няма UPS, крушка от 100вата като я погледна мога да броя волфрамовите намотки. Пари за съд няма и се чудя кво да правя.
сметките за ток са ми не реални с това обясняващото се по- горе. А ромите не плащат ток, ел.таблата високо на стълбовете и пак крадат и почва зима и ще е някакъв ужас. Токоизправител ли да взимам, някакъв малък и евтин трансформатор има ли да го сложа в нас.
сметките за ток са ми не реални с това обясняващото се по- горе. А ромите не плащат ток, ел.таблата високо на стълбовете и пак крадат и почва зима и ще е някакъв ужас. Токоизправител ли да взимам, някакъв малък и евтин трансформатор има ли да го сложа в нас.