Здравейте.От няколко дена съм в дилема и голямо чудене как да разреша следният проблем.При работа на климатика ми - Самсунг 12-ка, периодично се чува пукане в тонколоните на компа , клавиатурата отказва за няколко секунди светодиода и угасва за момент и след тoва пак светва.В този момент клавиатурата е неизползваема.Също ползвам миди контролер на USB, който тотално отказва връзка в този момент с програмата, която управлява.Всичко се оправя като рестартна програмата и така до следващото пукане .Вчeра тествах останалите кръгове на инсталацията ,но проблема остава същият, където и да вържа климатик или компютър досадното пукане излиза , а и резултатите след него.Всички устройства свързани с компютъра , както и самият той са след UPS.Когато климатика не работи всичко е наред, няма пукане, няма сривове в клавиатура и контролер.Проблема явно е в него.Може би при включване напрежението пада , или пък създава пикове , не знам точно какво може да е за да реша какво да правя нататък.Дали да закупя стабилизатор за напрежение или нещо друго ? Моля, ако има компетентни люде да дадат съвет.
1. Провери си цялата инсталация за проблемни връзки.
2. Мрежови филтри на климатика и компютъра.
3. По-качествено захранване на компютъра.