Напишете въпрос свързан със санирането.
за зимуването сигурно по-добре не,но с тези климбари ме е малко страх за 2-3 ръце шпакловка като новобранка в тази област.Молия за не много различни мнения :) ,че и без това обичам сам да се филмирам.
preslav - майстор
Не бих рискувал да шпакловам - оставяй го да зимува, така или иначе си се докарал до положението да избираш по-малката злина!
VLADO66 - майстор
Единствено притеснение може да имаш от навлизане на вода под ТИ която после да замръзне и дано не си плащаш наем на скелето :roll:
FMaster - специалист
+1 да зимува !
EDI - майстор
И аз съм да зимува.Шпакловането в момента има повече рискове.
Благодарско,въпреки че се надявах на друг отговор.Скеле няма,всичко е 1 ръка разстояние+стълба тук там 1ви етаж на къщата,а за водата 100% съм се погрижил.за конденза между фибрана и стената нз какво да мисля.напляскал съм обаче ръбохранителите,да не вземат нещо...при 6-7-8 мисля действам обаче даже и с интервали от време,дни,седмици до 3 ръка?
EDI - майстор
Ако си решил да шпакловаш, виж времето как ще е, да не става студено вечер.И удари само една ръка, да хванеш мрежата, втората я остави за догодина.Ръбохранителите нали са ти с мрежа и за закрепени, нищо няма да им стане.

Тема "студ стана,дали да си шпакловам фибрана или да зимува така.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: