Моля, помогнете! Не мога да запаметя програма?! Какво правя: Избирам № на канал с дистанционното; намирам с бутона за търсене на програмите исканата програма; натискам бутон „store” и на правоъгълно черно екранче върху картината излиза с оранжев цвят (store -) и горе в ляво №-ра на канала. Знам, че запаметяването става с оцветяване на (store -) в зелен цвят, но с повторно натискане на бутона „store” черното екранче с оранжевия надпис и №-ра на канала се скриват. А ако натисна бутона „РР”(заводски настройки), надписът става зелен, но с допълнение РР - (storе - РР) . След малко екранчето и №-ра се скриват и аз очаквам, че каналът е запаметен. Но след избор на друг канал и връщане на „настроения” се оказва, че нищо не е запаметено и „настройката” се е върнала на същото място от съответния обхват.
тодорчо написа:Моля, помогнете! Не мога да запаметя програма?! Какво правя: Избирам № на канал с дистанционното; намирам с бутона за търсене на програмите исканата програма; натискам бутон „store” и на правоъгълно черно екранче върху картината излиза с оранжев цвят (store -) и горе в ляво №-ра на канала. Знам, че запаметяването става с оцветяване на (store -) в зелен цвят, но с повторно натискане на бутона „store” черното екранче с оранжевия надпис и №-ра на канала се скриват. А ако натисна бутона „РР”(заводски настройки), надписът става зелен, но с допълнение РР - (storе - РР) . След малко екранчето и №-ра се скриват и аз очаквам, че каналът е запаметен. Но след избор на друг канал и връщане на „настроения” се оказва, че нищо не е запаметено и „настройката” се е върнала на същото място от съответния обхват.Убеден съм че чичко google има отговор на въпроса ти - просто се поразрови, достатъчно е да напишеш модела на телевизора, а ако не четеш английски постни user manual и ще помагам!