Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Здравейте,проблемът ми е следния-при стартиране докато компютърът зарежда спира да подава сигнал към монитора и клавиатурата,иначе си работи,вентилаторите въртят и харда функционира.Рядко се случва да зареди уиндоус и след известно време пак забива.Няма недобре закачени кабели,инсталирах два различни уиндоуса и все същото.А компютърът си работи без проблем под сейф мод.Ще се радвам на всякакви идеи,които биха помогнали за решаване на проблема :)
firediesel - специалист
Да си сменял нещо хардуера или драйвери?
Нищо.Последното нещо което съм сменял е видеокарта преди година и нещо.А проблемът е от десетина дена.
Pol™ - напреднал
на кофти памет мяза ситуацията
kiss9402 - специалист
Pol™ написа:
на кофти памет мяза ситуацията
1+
Johny - майстор
Akо имаш повече от една рейки памет, изваждай една по една и виж какво става. Понякога дори самото изваждане и поставяне помага.
vvventsi - специалист
Докато зарежда натискай клавиша F8 така ще го подкараш на безопасен режим,дай му възстановяване на системата,може и да тръгне ако не, удари му една преинсталация и си готов,но първо порвай това с F8!

Така съм оправял компютър който имаше същия проблем като твоя,със F8 и възстановяване на системата към по ранен момент!

Прикачен файл

без име.JPG
РАМ-паметта ми е една една платка.Вадих,чистих,пробвах и в четирите слота,които също почистих.Без успех.А възстановяване на системата правих преди да преинсталирам два пъти.Сега не виждам смисъл защото последната точка от която мога да го направя е от петък,когато и преинсталирах последно.
vvventsi - специалист
като го преинсталираш пак ли е така?
vvventsi - специалист
ако след преинсталация си е така издърпай това SLAX имаго ето тук:
http://www.zamunda.net/browse.php?searc ... incldead=1

инсталирайте го на флашка и пробвайте да подкарате компютъра със него!ако така тръгне,значи хардиска не е наред,пробвайте да си копирате всичко което ви е ценно от харда,и го сменяйте!
после нова инсталация и сте готови!

Тема "Проблем с монитор и клавиатура" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: