Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Genesis - специалист
Здравейте.

От няколко дни се заглеждам по тез неща тъй като мойта такава рамка ми е малко мека и имам нужда от по твърда. Питам кой са най-твърдите и продавачите ми показват едни с по 30-тина ламели окачени на някава вид гумени тампони и плъзгачи за реголиране на твърдостта. Исам да питам тази рамки дали са надежни и към кой евентуално да се ориентирам. Има ли значение цвета на тампоните?
А да Ви кажа най ми се иска ако някой ми каже от каде да си купя ламелите и тампоните и аз да си направя тази рамка.
tripioo - специалист
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=281113 това е от друг форум но може би ще ти свърши работа ...

а ако искаш да ти е твърдо - ПДЧ с нужният размер ,( само че някои матрази изискват подматрачна рамка така че провери какъв е твоя )
Genesis - специалист
Да иска заради проветряването. Знам го номера с надупченото ПДЧ, но при това решение винаги идва момент, в който ПДЧ-то провисва и ако не се усетиш на време може да си прецакаш матрака, който в моя случай струва 200 пъти повече от талашита :wink:
tripioo - специалист
е така е , но зависи единчино ли е леглото или двойно ... колко сте тежки (ако сте двама) итн , аз съм с подматрачна рамка и някакъв евтин матрак , но вече 3 години издържа рамката (аз съм 150 кг ) а на пдч (мисял си че, е по добре мдф или строителен шперплат) можеш да им сложиш н броя подпиращи крачета така 4е да няма "екстремни" изживявания ...
Последна промяна от tripioo на нед фев 05, 2012 4:36 pm, променено общо 1 път.
Genesis - специалист
Да това си е вариант, но ми се искаше всичко да стане по най-културния начин. Тъй като си падам заварчик туко що сметнах, че метално изпъкление за 160/200 ще ми излезне под 110лв и няма 1 ден работа :)
tripioo - специалист
е като можеш браво (аз съм на ти само с дървото) а какво разбира6 подметална конструкзия ? за тези пари явно и ламелите ще са от метал ?

Тема "Подматрачна рамка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: