От мобилни телефони до цифрови камери
boltik - специалист
Здравейте,изкам да попитам знаещите,мога ли да пусна сигнал от телевизор ОКI-(LCD) 55 mm.към аналогов BUSH.На аналоговия има вход за обикновенна антена и скарбукса а на цифровия освен входовете има и coax.OUT.С една дума да го ползват,като сетабокс.На ЛЦД-то му е разбит екрана и ще стояат постоянно на двора под-нажеса.Благодаря предварително.
Gadnyara - специалист
boltik написа:
...На аналоговия има вход за обикновенна антена и скарбукса а на цифровия освен входовете има и coax.OUT....
Каква е разликата между вход за обикновена антена и coax.OUT? (ако не броим различната посока на сигнала, естествено :-D )
Макар, че се съмнявам да има такъв изход, просто ги свържете с F-конектори и кабел.
Ще е по-лесно ако дадете моделите или снимки на конекторните панели на двата (особено подаващия) ТВ.
hidrazin - майстор
Не може.Тоя coax.OUT е изход за звук.Пък и да може под навеса в двора няма да устискат дълго.
:partyman:
boltik - специалист
Здравейте отново,модела е OKI/V22E PHTUVI
1.skart X2
2.Y
3.Pb
4.Pr
5.L>
5.R> AUDIO IN
6.Coax.OUT
7.VGA
8.ANT.
9.HDMI X2
10.USB X2
Другите са отстрани
11.слушалки
12.AV
13.R
13.L
hidrazin - майстор
Ми таман нищо не си дал.Кое е вход и кое е изход?Ако скарт-а ти е пълен става с кабел скарт-скарт.Ако това отстрани "12.AV" става с кабел чинч-скарт.
Погледни си описанието на LCD телевизора.Там пише всичко.
:partyman:
Huhavela - специалист
Пробай скарт-скарт.
boltik - специалист
Здравейте отново.Днеска взех един кабел скарт от един познат и пробвах,както ми препоръчахте.Оказжа се май,че единият е вход а другият изход.На единия се обадиха говорителите.Забравил сам да спомена,че на лцд-то монотора му е ударен и не се вижда какво става.И двата колегата ги е взел от някакв пункт за стари телевизори.С една дума си правя експеримент.Ако не ви се занимава с мен,да ме препратите към друг форум.

Тема "питане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: