Не знам дали е опасно, но сутринта при стартиране на компютъра ми излязоха няколко прозореца, които ме подканят да си сваля някаква програма. Доколкото успях да разбера, става въпрос за лицензиран софтуер. 
Имената на прозорците са:
Windows Genuine Advantage
Vou may be a victim of software countefeiting
Дадох му отметка - по-късно
И отдолу до часовника се появи една синя петолъчна звездичка.
Моля компютърните специалисти да си кажат думата. Този проблем се коментира и в други форуми.

Имената на прозорците са:
Windows Genuine Advantage
Vou may be a victim of software countefeiting
Дадох му отметка - по-късно
И отдолу до часовника се появи една синя петолъчна звездичка.
Моля компютърните специалисти да си кажат думата. Този проблем се коментира и в други форуми.

Windows Genuine Advantage (WGA) е система за проверка дали Уйндоуса ти е лицензиран коректно. Вероятно не си деактивирал функцията "Automatic Updates" и M$ са ти качили новия WGA-модул. Той е открил, че не се си платил рекета и сега ще те подканя да го сториш до втръсване. Веднъж инсталиран WGA не може да се деинсталира по стандартните начини. За всяка версия на WGA неутрализирането става по различни начини.
 Windows Genuine Advantage (WGA) е система за проверка дали Уйндоуса ти е лицензиран коректно. Вероятно не си деактивирал функцията "Automatic Updates" и M$ са ти качили новия WGA-модул. Той е открил, че не се си платил рекета и сега ще те подканя да го сториш до втръсване. Веднъж инсталиран WGA не може да се деинсталира по стандартните начини. За всяка версия на WGA неутрализирането става по различни начини. Тук съм пълен лаик, признавам. Ама човек се учи от грешките си.
  Тук съм пълен лаик, признавам. Ама човек се учи от грешките си.