Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Krelion - специалист
Интересува ме височината на канала и изводите на топла и студена вода.По точно:височината на изводите,разстоянието между тях.Ако някой е монтирал такава тъпотия ,да помага.Снимки ще са ми от голяма полза.Линкове-също.Благодаря.

Прикачен файл

s2-product939.jpeg
s2-product939.jpeg (57.97 KиБ) Видяна 4218 пъти
chavdarov6 - специалист
Ами зависи,дали структурата за вграждане е в комплект с порцелана.
Без структура,изводи за биде съм оставял на 15 см отводняване и 23 см захранване от готов под,проблеми с монтажа на бидето съм нямал.
Стандарт за горен ръб на биде (също и тоалетна чиния) е 40 см от готов под,като знаеш това,можеш да си измериш височината на изводите,съобразявайки се със замазката ако има такава.

Размерите 15,23см се отнасят за център на изводите.
Разстояние между топла и студена=10 см.
jekasus - майстор
Прикачен файл:
s2-product939.jpeg
s2-product939.jpeg (24.3 KиБ) Видяна 4187 пъти
Аз измервам по шпилките - 33 см от готов под, иначе структури на реномирани марки си имат отметка 1 метър .
С зелено изводи за топла и студена вода, не помня вече дали се обръщат стойките.
Но понеже тези стойки се намират навътре в структура при следващия си монтаж за да избегна удължители ще използвам Изображение
Krelion - специалист
То ако порцелана е тук лесно,ама го няма.Разстоянието от шпилките до канала стандарт ли е?питам,защото до бидето има вградена тоалетна и нивото на порцелана,трябва да е еднакво.При фабрично положение,като сложа шпилките на двете структури на едно ниво,канала идва високо..
jekasus - майстор
Хората са го измислили толкова добре, че не трябва да си напрягаш мозъка, както при обикновени стоящи бидета и моноблоци.
Ако имаш някакво притеснение, питаш какво биде ще слагат, отиваш в някой магазин и му вземаш размери.

Тема "Как се монтира?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: