Всички въпроси за вилата.

Колко стъпала има стълбището към втория етаж

7%
<13
2
21%
13
6
4%
14
1
14%
15
4
14%
16
4
Няма гласове
17
21%
18
6
Няма гласове
19
4%
20
1
14%
>20
4

Общо гласове: 28

NeoBoss - специалист
Интересуваме на практика с колко стъпала са стълбищата към втория етаж, знам че има формули по които се определят но те варират зависи и от желания наклон височината на помещението и т.н. За това ако може да споделите с по колко са вашите. За по лесно съм направил анкета.

едит: Ако може да помоля ако отговора е над 20 да напишете точно колко е
Последна промяна от NeoBoss на съб авг 04, 2012 1:24 am, променено общо 1 път.
VLADO66 - майстор
Питай конкретно какво те интересува(стълба ли ще правиш) и ще ти се отговори.Ето моята е с 16 ,правил съм с повече,с по малко-зависи от височината м/у етажите и височината на стъпалото.
nikolson - майстор
Бих добавил и размера на стълбищния отвор.
EDI - майстор
http://www.zhitov.ru/bg/lestnica2/ ето нещо ориентировъчно, да си сметнеш стълбището.От лявата страна можеш да избираш вид на стълбите.
NeoBoss - специалист
не правя стълбище , знам и как се смята. Искам да правя нещо като стълбищно осветление на всяко стъпало, и тъй ли иначе ще се занимавам ми се иска да го направя по уверсално да може да свърши и на друг работа. Затова ми се иска да видя при повече хора как стоят нещата :partyman:

та ако някой е правил повече стълбища и има наблюдения с колко стъпала се получават обикновенно ще се радвам да сподели.
ebahti - майстор
VLADO66 написа:
Питай конкретно какво те интересува
Ако искаш да получиш и отговор
NeoBoss - специалист
колко пъти да питам конретно какво ме интересува вече незнам #-o .... По-конкретно от това "колко стъпала имат вашите стълби към втория етаж на жилището" незнам как може да се зададе въпроса , един пост по нагоре съм обяснил и за какво ми трябва тази информация.
темата е така да се нарече с благородна цел, лично на мен в крайна сметка не ми пречи да си го направя само за 15 стъпала както ми е удобно на мене и готово....
VLADO66 - майстор
От ергономична гледна точка оптималната височина на едно стъпало е 17-18см.
hidrazin - майстор
Послушай VLADO66, ако не - има си проектанти.
И това с анкетата е мноо тъпо. Ти какво, като не знаеш ще ни проверяваш ли? :cool:
:partyman:
NeoBoss - специалист
кво да го слушам владо , сега да пускам тема колко са високи таваните ли ви ... леле боже... :? аре четете кво питам и за кво ми трябва пък тогава ми давайте акъл. Чак и проектанти имало кажи ми моляти се какво ще ми помогне този проектант на мене ???? или кво ми помага и какво ми помага оптималната височина че е 17-18 см все едно не го знам ???? И никой не проверявам , който иска да помогне за общото благо да гласува точно във анкетата тругите изобщо да не ч четат ако искат.
Извинявам се ако тона ми е груб ама просто е абсурдно.

Тема "Въпрос за хората с двуетажни къщи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: