Много съм задължена на това момче, т.к. отдавна на лични съм му обещала да помисля върху планировката на апартамента му, но все не стига време или по-скоро организираност...и с две думи, в дълг съм към него. Помолих го да качи въпроса си във форума, за да получи идеи и от другаде, пък и на мен да ми е пред очите за да се организирам и да задействам малко, но т.к. момчето няма възможност да влиза често в и-нет, качвам въпроса му аз.
Момчето е на 17 г. и купуват с родителите си апартемент в сграда, която първоначално е била предназначена за хотел, и която се преправя в жилищна. Молбата му е да се премисли малко планировката, да се разчупи и да се дадат някакви идеи за обзавеждане.
Апартамента ще се използва главно от него и майка му, т.к. баща му работи в друг град и си идва само за уикенда.

Момчето е на 17 г. и купуват с родителите си апартемент в сграда, която първоначално е била предназначена за хотел, и която се преправя в жилищна. Молбата му е да се премисли малко планировката, да се разчупи и да се дадат някакви идеи за обзавеждане.
Апартамента ще се използва главно от него и майка му, т.к. баща му работи в друг град и си идва само за уикенда.
има 1 разлика от проекта.където е по проект кухнята там ще бъде самият хол за да е по широко и да има възможност да се спи.спалнята ще се ползва от мен като ще има и бюро.Прилагам схемата: