Здравейте, от години таванското ми помещение е затрупано с ненужни вещи.
От половин година съм решил да го опразня и да го по стегна в приличен вид.
Имах доста останали винкели и си спретнах една доста сполучлива за мен врата.
Измазвам тухлите с цимент и мрежа, но в скоро време ще стигна до пода.
По време на измазването, на няколко пъти металната ми стълба пропадаше на няколко сантиметра в настилката.Поразрових я малко за да видя какво има от долу и бях шокиран от видяното.10 см натрупан какъв ли не боклук включително керемиди, стъкла, дървесина и др.
Целият този боклук е бил залят със сантиметър и нещо заливка.Блокът в който живея е на 50 години и вече се е напукал въпросният под.Смятам цялото това нещо да го изрина до основата и да положа тротоарни плочи 30х30см.
Въпросите ми към Вас са следните:
1.С какъв грунд е необходимо да се грундира плочата преди полагане.
2.Тези плочи дали мога да ги лепя с лепило за плочки
3.Необходимо ли е да оставям някакви фуги и ако да с какво се пълнят.
4. Как ви се струва идеята за тротоарни плочи за настилка, понеже се колебая между тях и гранитогрес, но при него не ги знам класовете на устойчивост как са.
Благодаря.
От половин година съм решил да го опразня и да го по стегна в приличен вид.
Имах доста останали винкели и си спретнах една доста сполучлива за мен врата.
Измазвам тухлите с цимент и мрежа, но в скоро време ще стигна до пода.
По време на измазването, на няколко пъти металната ми стълба пропадаше на няколко сантиметра в настилката.Поразрових я малко за да видя какво има от долу и бях шокиран от видяното.10 см натрупан какъв ли не боклук включително керемиди, стъкла, дървесина и др.
Целият този боклук е бил залят със сантиметър и нещо заливка.Блокът в който живея е на 50 години и вече се е напукал въпросният под.Смятам цялото това нещо да го изрина до основата и да положа тротоарни плочи 30х30см.
Въпросите ми към Вас са следните:
1.С какъв грунд е необходимо да се грундира плочата преди полагане.
2.Тези плочи дали мога да ги лепя с лепило за плочки
3.Необходимо ли е да оставям някакви фуги и ако да с какво се пълнят.
4. Как ви се струва идеята за тротоарни плочи за настилка, понеже се колебая между тях и гранитогрес, но при него не ги знам класовете на устойчивост как са.
Благодаря.