От мобилни телефони до цифрови камери
hakama - специалист
Здравейте,
Имам няколко CRT телевизора за ремонт

Първият е Philips Mediator 32" 85KE7365/26R ; AG068908

Картината розовее/лилавее, също така и някои функции от RC-то (или копчетата на дистанционното може да са повредени) - не мога да ги активирам - подариха ми го и не знам каква му е историята.
-Какво може да е и лесно поправимо ли е? Дали ще си заслужава.
(Кaто екстри има PP,OSD, SURRONUD SOUND)

Не успях да намеря инфо за този модел, като година, цена и т.н.
Колко би струвал ако се отремонтира (в този вид ако го продам на някой, който се занимава с ТВ-та - ще струва ли повече от 50лв?)
Мислех да го пазя за село, но нещо много големи пикселите и ще трябва да се гледа поне от 3-4метра.

Също имам и два Панасоника TC-21BE3EE (90-91г) - единият дистанционното не хваща, дори и универсално пробвах - пак не работи, а другият го взех уж за части, може и да не е за изхърляне, ще се погледне и той.

4тият е JVC 14" като се включи бавно загрява (червения диод мига) и след 5-10мин тръгва.

Дистанционни също търся, в София къде мога да намеря подходящи за тях, на добри цени?
Взех едно универсално, но не останах очарован. [-(

Ако тук има техник, който прави домашни посещения - да пише ЛС.
velas - специалист
Домашно посещение се прави най-вече за маса или за любовница... :lol:

За да може техника да направи нещо, ще му трябват осцилоскоп, инструменти и пр. неща. Най-добре е ти да ги занесеш в сервиз.
tv-servize - специалист
Винаги съм казвал на клиентите- по домовете ходим само за свинско погребение. :lol:
hakama - специалист
Разбрах, ще трябва да се карат до сервиз, но в кварталния нещо ми се сториха високи цените, ако може да препоръчате някой сервиз. Засега тук мисля да ги правя, понеже ще ми направят отстъпка ако са 3+ телевизора.
Не знаех, че диагностиката само струва 20лв :drinkers:
hidrazin - майстор
Ами тук, близо до нас има сервиз, където работят евтино и сигурно ще ти направят отстъпка.
:partyman:
petromaniq - специалист
Правилната диагностика е повече от половин ремонт и не се прави "на око". Припомни си колко ти взема джипито, само за да му прекрачиш прага на (офиса), а диагностиката отива към недай си боже доцент, професор, скенер....Ама болния на легло :butthead: , втората част също не е весела.
hakama - специалист
hidrazin написа:
Ами тук, близо до нас има сервиз, където работят евтино и сигурно ще ти направят отстъпка.
:partyman:
Къде е това?
От колко до колко може да излезе ремонта, да знам дали изобщо да се занимавам с големия - ако го продам в този вид сигурно ще мога да му взема добри пари?

Тема "Проблем Philips Mediator 32" и още няколко CRT-та" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: