Здравейте. Имам следния проблем, в помещение за съхраняване на сухи насипни материали - трици, дървесен чипс и др., се просмуква влага от подовата настилка и се овлажнява съхранявания материал. Настилката е армиран бетон, положен върху 20-30 см насип от трошен камък. Част от помещението е обработено с водно стъкло, обаче ефекта е почти нулев. Водното стъкло е нанасянано с четка една две ръце и си мисля че не беше достатъчно. Приемам всякъкви идеи и съвети за това как да пресека тази капилярна влага от долу, дали да продължа с водното стъкло още няколко ръце (и без това имам 3-4 кашона от него) или да използвам нещо друго. Трябва да се има предвид че помещението се обслужва от моткар с кофа и изолации които образуват филм върху бетона не са подходящи защото ще бъдат изстъргани. Другия вариант който се сещам е воалит и върху него дебела армирана циментова замазка, обаче не е много желателен освен поради доста високата цена (склада е над 200 кв м) и поради образуването на праг на входната врата. Както казах ще съм благодарен за всякакви идеи и съвети за решаването на този проблем.
Тука може да видиш как стои въпроса с хидроизолациите нормативно и да си избереш вариант:
http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0%BC ... _at.5.html
По начало само водното стъкло не върши работа.Използва се в комбинация воден разтвор на водно стъкло примерно 2-5 % и воден разтвор на калциев хлорид със същата концентрация последователно нанесени.Образува се калциев силикат като пропитка на бетона сравнително водоустойчиво.Обаче може да мине и доста време примерно над месец за този процес,при това не е достатъчно надежден предвид натоварването от мотокара междувременно.Аз бих си решил тоя проблем веднъж и завинаги като направя тъй-наречения ламаринобетон.Постилам поцинкована ламарина с две или 3 гофри с нисък борд на гофрите 2-3 см ,продават се с максимална дължина от 7,20 м. и отгоре заливам с бетон В-20 с добавка за водоплътност и полипропиленови фибри за армиране при дебелина 4-5 см..Можеш да си караш и танка отгоре и капилярна вода никога няма да излезе отгоре на настилката.