Предстои ми изграждане на части от водопроводна инсталация в имот, който закупих на скоро, но поради кредита, нямам възможност да си наема водопроводчик, ще бъда особено благодарен, ако някой може (срещу скромно заплащане или друга помощ от моя страна) да покаже за няколко дни най-основните неща и по специално да ме научи да правя заварки на медни тръби. Понеже до сега ми се е налагало често да сменям жилища, вече понатрупах малко опит в монтиране на бойлери, смесители, тоалетни казанчета, но нямам никакаква идея за медните тръби и заваряването им.
Предварително благодаря за съветите, но ми трябва ми практическо упражнение, готов съм да почерпя няколко каси бира... Има ли желаещи от София или Пловдив? След упражнението ще трябва да закупя горелка, припои, флюси, огъвачка и тн, така, че око някой има излишни е добре дошъл.
Защо с медни тръби - това вече е решено!
Предварително благодаря за съветите, но ми трябва ми практическо упражнение, готов съм да почерпя няколко каси бира... Има ли желаещи от София или Пловдив? След упражнението ще трябва да закупя горелка, припои, флюси, огъвачка и тн, така, че око някой има излишни е добре дошъл.
Защо с медни тръби - това вече е решено!