Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
stefansmail - напреднал
Здравейте ,
предстои ми направата на покрив и се бях спрял на керемиди Тондах Винеам (снимката в дясно)Изображение
,но днес видях в един склад керемиди Младост Континентал (снимката в дясно)Изображение

също керамични със много добро качество издравина(по думите на работниците в склада) , но на значително по ниска цена :idea:

Ако някой има виждане по въпроса моля да го сподели :?
batsande - специалист
Керемидите на Младост са здрави. Аз покривах но с двуканалните, но се спрях на тях заради цената а и преди 2 год. не намерих Континентал по складовете.
Ole4ko - специалист
Нещо не са качествени новите керемиди. Целия ли покрив ще правиш ? Направи го метален. Ламарината е качествена стига добре да бъде поставена
nikolson - майстор
И като вали дъжд ще си тактува с ритъма на капките... :?
kam34 - специалист
Преди 3г също правих покрив и взех от Младост на цена около 80ст. Качеството ми хареса от 1200 имаше 4-5 бр счупени които не могат да се използват.
bulhomes2 - майстор
За Тондаха търговеца не ме предупреди (допускам, че не е знаел) да си взема и снегозадържащи керемиди и сега се налага да докупувам снегозадържащи куки, което е по-скъп вариант. Пада снега и ми прави проблеми с улуците, чупи покривите на близки постройки (барбекюто и един дърварник), налага се да не паркирам нищо под стрехата...
timon_tg - специалист
накрая ще си вземеш Брамак... поне и аз така се двуомих като теб и стигнах до тях.
Методи - специалист
Понеже и на мен ми предстои изграждане на покрив, моля ви да ми дадете координати на дистрибуторите на керемидите Младост или както се водят. Ако ми дадете и ориентировъчна цена, цена няма да имате.
VLADO66 - майстор
Методи написа:
Понеже и на мен ми предстои изграждане на покрив, моля ви да ми дадете координати на дистрибуторите на керемидите Младост или както се водят. Ако ми дадете и ориентировъчна цена, цена няма да имате.
Не знам какъв ти е бюджета-ако реша да сложа керамични керемиди то бих избрал глазирани.
cefy - специалист
Аз сложих Тондах, същия модел "Вениам", цял покрив, около 90 м2....четвърта година, без никакъв проблем!

Тема "Керемиди Тондах или Младост ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: