Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте, майстори!
Имам нужда от следната машинка, може ли някой да ми я изработи и преведе в движение?

Материали: 12 волтов мотор, поне 2 конски сили, високооборотен, прикпрепен правилно към стойка. Акумулатор към него, който го захранва. Има някакъв регулатор за стопирането или скорост, не ми е ясно, и силов ключ за пускане и спиране. Идеята е да може да дърпа тежест около 2 килограма със скорост до 60км/ч, минимум 5-10 пъти х 100 метра, без да прегрява или да изхаби акумулаторът за ден. Като се вземе под внимание, че ще се дърпа по неравна повърхност.

Принципът на работа е следният. Опъвате предварително връвта и евентуалната примамка или дразнител за кучето, което ще обучавате да бяга. Заставате до машината, пускате машината да дърпа примамката, а кучето бяга след нея. Като преди дърпането може да се слагат и точки, които да карат примамката да прави промени в пътя, а не само в правя линия да се движи.

Ето и клипче:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tQkSTzgNFcM[/youtube]

Благодаря!
Някой да знае къде мога да намеря такъв тип електромотор?
Благодаря!
miro, пусни една обратна връзка де, къде да ти пиша като не мога да пускам съобщение.
kabel, не си прав за характеристиките, копирал съм ги от чуждестранен производител, които обяснява за тежест на дразнителя, сила на търкане и прегряване на моторът, затова е избрал да е най-малко 2 конски сили, използвал стартер от някакъв форд. Но аз такъв като неговият така и не намерих, затова и съм тук.

Много благодаря, колеги, но не мога да връщам съобщения, вероятно заради правилата в форумът. Пуснете координати при съобщение, че да поддържаме връзка, моля. [-o<

Тема "Машина за обучение на кучета-бегачи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: