Всички имаме коли, нали ?
miroton - майстор
Здравейте,от 4 дни съм решил да си взема скутер и се чуда като го взема без дукоменти какви ще са последствията ако ме хванат катажиите.
Stefan_62 - майстор
miroton написа:
Здравейте,от 4 дни съм решил да си взема скутер и се чуда като го взема без дукоменти какви ще са последствията ако ме хванат катажиите.
Що за тъп въпрос :? , ами влез в закона за движение по пътищата и прочети какви са санкциите и последствията за теб. Ами първо се порови в нета, пък после ако не откриеш нищо/което много ме съмнява/ питай :lol: :drinkers:
25th Hour - специалист
Зависи къде ще го караш, аз имах подобна дилема преди около година. Избрах да си взема скутер с документи и номера както си е реда и това е единственият читав избор поне според мен. В София пък си е направо задълже, още повече, че сигмата си спират здраво. Останалото е въпрос на пари... принципно вече е време за покупка, така направих и аз и лека по лека го направих за началото на Април да си карам целият сезон без проблем... от Април до края на Ноември тая година имам близо 5 000 км, тоест скутера за в града си е благинка...
ArturDent - Почти Безобиден
Само не си вземай на старо...
dyaneff - майстор
miroton написа:
Как без документи :? , краден?
batkotony - специалист
ArturDent написа:
Само не си вземай на старо...
:-D
miroton - майстор
Ще се кара главно по реката и планината,за 200лв не може нов.А дали е краден незнам само знам че ги обират от боклука в другите държави.
Марковски - напреднал
От където и да го вземеш, ти трябват документи за регистрация. Без регистрация подлежиш на санкция. А може и да го издирват ог Интерпол, и да загазиш здраво.
dyaneff - майстор
Освен евентуални проблеми със закона(ако е незаконен), миксер не е подходящ за планините и реките, защото е нисък.
puh4 - специалист
Я си представи, че тоя скутер дето искаш да вземеш без документи случайно да е моя?

Тема "Скутер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: