Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
laary - специалист
Къде в София мога да закупя ключа,който се управлява от изтеглянето на абсорбатора(вграден в шкафа)?Обаждах се в сервиза , но ми искат точният модел,а документите са за рециклиране отдавна.Разглеждах в едно "техно" новите и в 90% от случаите отстрани разстоянието за монтаж е еднакво.
fikata - майстор
На тебе ти трябва микрошалтер. Какъв точно от голямото им разнообразие зависи от размери и начин на включване най близки за приспособяване в мястото на оригиналния.
laary - специалист
fikata написа:
На тебе ти трябва микрошалтер. Какъв точно от голямото им разнообразие зависи от размери и начин на включване най близки за приспособяване в мястото на оригиналния.
Няма ли някъде да продават целият блок,иначе микрек мога да си намеря,но не ми се приспособява.То обшивката на микрека е пластмаса която служи само за закрепване към тялото.
fikata - майстор
Няма ли някъде да продават целият блок,
И да е цял блок той е елемент от марката и модела на абсорбатора.Неща,които ти си ги знаеш и ги пазиш в тайна. :)
Мислиш ли, че от моя вграден абсорбатор микроключето е същото ?
laary - специалист
fikata написа:
Няма ли някъде да продават целият блок,
И да е цял блок той е елемент от марката и модела на абсорбатора.Неща,които ти си ги знаеш и ги пазиш в тайна. :)
Мислиш ли, че от моя вграден абсорбатор микроключето е същото ?
Не е никаква тайна(CROWN),а относно микроключето 99,999% и на твоят абсорбер е същото.

Тема "Ключ абсорбатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: