Ел. инструментите. Консумативи.
Колеги,имате ли някаква информация за продуктите на FERM-става въпрос за ел.ренде и ръчният циркуляр.Качествени ли са,удобни ли са за работа и най-вече ме интересува здравината им.И още едно нещо ако трябва да ги сравним с тези на DWT кои са за предпочитане?
profesionalist_wood - майстор
Добри са за работа,ако са правени в холандия ок,ако са правени в Китай,стоят малко дървено. Имам винтоверт и минибанциг.Винтовертите им са добри,ергономични и.т.н
Магазина им е до Художествената гимназия,на бул.Сливница
Имат богат набор от машини
VLADO66 - майстор
На времето взех флексче 125мм като на шега,е да ама шегата си излезе сериозна-толкова зор видя и прах изгълта че не е истина.Спомина се след 3-4 години издевателства. И досега си спомням цената 60лв.-много добре похарчени пари.
gogo7777 - майстор
Аз имам рендето и мини-банцинга и съм доволен. За тоя клас машини си струва инвестицията.
Магазина им е до Художествената гимназия,на бул.Сливница
Имат богат набор от машини
Има от пиле млеко :-D . И не само машини, а и инструменти :-D
mitko64 - майстор
Имам такова шмиргелче- е няма такъв боклук. Ужасни вибрации, мислех, че е от лагерите, отворих го за смяна и като видях как е стругована оста се хванах за главата. От единият край радиално изместване поне 1мм.
EDI - майстор
Аз имам бисквит машинка.Малко дървена история, но върши идеална работа за любители.Купих си я заради цената.
nikolson - майстор
Имам лентов шлайф, но правен в Цволе, от 10години. Сега май всичко се прави в Китай и зависи от завода.
баш аматьора - напреднал
Имам оберфреза на Ферм,1200 вата-доста добре се представя,продуктите на DVT са по-скъпи, предполага се,че са по-добри :? ,
VLADO66 - майстор
Току що се обзаведох с флексче http://www.sasuntsydavid.com/index.php? ... 6&view=250 3години гаранция и резервни четки.Стабилно е ,не вибрира но е малко тлъсто.В момента има промоция на този къртач http://www.sasuntsydavid.com/index.php? ... 6&view=621 -195 лв. като длетата и бургиите в комплекта са поне за 70-80лв.,пак с 3г. гаранция.
Последна промяна от VLADO66 на ср фев 20, 2013 12:22 pm, променено общо 1 път.
iivanov - майстор
Скоро ще започне да се лющи противоплъзгащото покритие.Дръжката е малко аланкат и може да те изненада.Имам го по-големия 880W.Kато цяло върши работа за хоби занимания.Купувал съм пистолет за силикон и такъв за горещ въздух.Последния се спомина след 4 годишна неинтензивна,но зверска употреба.Последно го ползвах да приспивам щерката,щото се унасяше от белия шум. :-D

Тема "Информация за инструменти на FERM" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: