Ел. инструментите. Консумативи.
shadowman - майстор
След почти 5 години (скоро ще ги направи) работа макитата или по-точно батериите вече са пътници и се зачудвам каква машинка да взема. Споделете мнения за нещо друго, примерно де волт (от Ботев съм :supz: ) или крес, бош,метабо, вюрт, хилти не ме блазнят и дали си заслужава да взема нещо от прдавалника?
ralev - специалист
Да разбираме ли че не си доволен от Макитата, щом те изкарала 5г. Може да си рециклираш батериите. А относно избора на нов, ти трябва да си го хванеш в ръка и да разбереш кое най ти пасва
shadowman - майстор
Мисля за рециклаж ама не нямам много доверие в него, а самата макита ми създаде няколко проблема, два в гаранция и една извън. Лошо не казвам за марката, може би сън от редките случаи и съвсем не съм я отхвърлил като вариант, за ся събирам мнения за други машини.
Chefo77 - майстор
Аз минах от Бош, който мислех за голяма работа, на Макита. И след нея Боша ми е адски неудобен. В този ред на мисли предполагам, че и на теб Боша ще ти е неудобен, поне в началото.
А защо не искаш отново Макита? Има много хубави машинки на промоция, възползвай се. И защо мислиш, че от Продавалника ще ти продадат нещо в по-цветущо състояние от Макитата ти? :)
shadowman - майстор
С бош и метабо съм работил навремето, ся метабото като винтоверт хич не го харесвам, на бош бий купил това, но се колебая понеже трябва да имам и една по-голяма машина която е по-важна. С тази машина си изкарвам хляба и заради това се колебая за продавалника, че ако ми продадат нещо което ще изкара няколко месеца ще съм вътре с двата крака.
mitko64 - майстор
shadowman написа:
С бош и метабо съм работил навремето, ся метабото като винтоверт хич не го харесвам, на бош бий купил това, но се колебая понеже трябва да имам и една по-голяма машина която е по-важна. С тази машина си изкарвам хляба и заради това се колебая за продавалника, че ако ми продадат нещо което ще изкара няколко месеца ще съм вътре с двата крака.
Това от линка го имам, но на твое място бих изчакал да пуснат и у нас новите пакети с 2Ah батерии.
shadowman - майстор
Работих с него (с първата версия) преди няколко години и смятам, че добре се представи, само проблема беше с батериите, че зимата бързо здаваха багажа, но може би с този тип е така.
griffin - майстор
Колега модела на бош много се чудих и аз за него тук мога да го зема за 250 обаче това което не ми хареса е че партонника има леко биене което не е приятно при пробиване специално. За тия пари очаквах нещо по добро. Разгледай в нет-а има клипове с него и виж задния край как се клати при пробиване и завиване. Та в крайна сметка си взех 2винвтоверта 12в от лидл за 140 :-) така че имам резервно тяло и зарядно :-).

Тема "Да сменим винтоврътката" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: