Здравейте на всички,
необходимо ми е мнението ви по няколко въпроса
за кухненският бокс при такова разположение на комина как е най-добре да се свърже с абсорбатор,-нещо не си го представям...другото-контакта и ключа за осветлението нещо не ми харесват поставени така,а варианта с поставянето им върху плочките май не е много удачен...
и откъде мога да намеря капак за водомера на снимката,не съм търсил да си призная...

необходимо ми е мнението ви по няколко въпроса

за кухненският бокс при такова разположение на комина как е най-добре да се свърже с абсорбатор,-нещо не си го представям...другото-контакта и ключа за осветлението нещо не ми харесват поставени така,а варианта с поставянето им върху плочките май не е много удачен...
и откъде мога да намеря капак за водомера на снимката,не съм търсил да си призная...
Прикачен файл
banja-vodomer.jpg (18.43 KиБ) Видяна 5437 пъти
Прикачен файл
EPSN0053_small.jpg (52.24 KиБ) Видяна 5437 пъти
										Последна промяна от exilebg на ср апр 18, 2007 9:16 am, променено общо 1 път.

Странно,когато правихме ремонта удома при разположението на кухнята и уредите(абсорбатора),не ме устройваше разположението на отвора за комина и реших да го преместя
  Странно,когато правихме ремонта удома при разположението на кухнята и уредите(абсорбатора),не ме устройваше разположението на отвора за комина и реших да го преместя  Резултата: когато пусна абсорбатора цялата миризма(или поне част от нея) отива при съседите под нас
 Резултата: когато пусна абсорбатора цялата миризма(или поне част от нея) отива при съседите под нас  и вентилатора в нашата баня започва да се върти наобратно,т.е. да вкарва от миризмата в нея?!Кумина не е запушен,но явно не е нашия?!Някакви идеи?
  и вентилатора в нашата баня започва да се върти наобратно,т.е. да вкарва от миризмата в нея?!Кумина не е запушен,но явно не е нашия?!Някакви идеи?