Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
donkiko - напреднал
Здравейте,след като взех и научих немалко от този форум решихме семейно да върна и мойте резултати дотук -може пък и аз да съм полезен на някой.
През 2011 започнах и не бързам много(ще бъде детска стая,детето е на 5).Повдигнат покрив,преграден на две таван,санитарен възел.На покрива 15см. вата ,в стените(от картон) 10см.На пода 5см. фибран и подово отопление.
Понеже не съм снимал редовно може би няма много последователност за което се извинявам.
Очаквам и предложения за обличане на колоните в средата(ако някъде продават готови черупки най добре)
Прикачен файл:
1.JPG
Прикачен файл:
2.JPG
Прикачен файл:
3,1.JPG
Прикачен файл:
3.JPG
Прикачен файл:
4.1.JPG
donkiko - напреднал
доста е разхвърляно но.......
Прикачен файл:
4.JPG
Прикачен файл:
5.1.JPG
Прикачен файл:
5.JPG
Прикачен файл:
6.JPG
Прикачен файл:
7,1.JPG
stancho123 - специалист
А там по тавана където имаше дупки ,тоест място между дъските и такива неща и се виждаше навън как го попълни?
Намазал ли си против дървояди и всякакви неща обилно дървото и след това обилно с лак преди ватата?
donkiko - напреднал
ако модератори преценят,че съм прекалил със снимките- да изтрият някои
Прикачен файл:
7.JPG
Прикачен файл:
9.JPG
Прикачен файл:
11.1.JPG
Прикачен файл:
11.JPG
Прикачен файл:
12.JPG
donkiko - напреднал
stancho123 написа:
А там по тавана където имаше дупки ,тоест място между дъските и такива неща и се виждаше навън как го попълни?
Намазал ли си против дървояди и всякакви неща обилно дървото и след това обилно с лак преди ватата?
ами не съм мазал,тук там пяна,вата и найлон.Под каремидите е кал и така си остана
caribi - специалист
:-D Много красиво направено ! Парапета е трепач! Още снимки :)
EDI - майстор
Браво, страхотно се оформя, особено комбинацията дърво-картон :partyman: .Ето ти идея за колоните, и аз го правих това упражнение.
donkiko - напреднал
факт е че колони от сачак ще се вържат най добре на фона,а ако ми се занимава да ги напрaвя на шестоъгълници ще е най добре.Иначе доста културно си облякъл колоните и стои добре.
donkiko - напреднал
да добявя малко развитието на стаичката.Изкопирах колоните на колегата и позавърших нещата
Прикачен файл:
SDC11288.JPG
Прикачен файл:
SDC11307.JPG
Прикачен файл:
SDC11621.JPG
Прикачен файл:
SDC11735.JPG
Прикачен файл:
SDC11736.JPG
donkiko - напреднал
Прикачен файл:
SDC11738.JPG
Прикачен файл:
SDC11741.JPG

понеже рядко имам време да е ровя по форумите,ако има нещо за помощ нека да е на имейл

Тема "ето и моята таванска стая" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: