Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте! Купих си това душ корито снимка 1 изработено е от полимер мрамор и е доста тежко в магазина беше поставено директно на пода и ме увериха, че се монтира точно така. Само, че истината се оказа малко по-различна коритото е на крачета и сифона който дават с него е доста висок, но ние вече бяхме започнали ремонта на банята и не е удачно да променяме изцяло концепцията. Затова пообиколих и купих този сифон снимка 2. Идеята е душ коритото да бъде залепено за пода и плочките да се наредят около него, само че при това залепяне сифона остава вграден в пода и не подлежи на никаква корекция, а това ме притеснява. Въпроса ми е дали под и над гумената гарнитура да поставя полиуретаново лепило и да я залепя по време на монтажа на коритото снимка 3? Този сифон няма гумена гарнитура над коритото и уплътнява само на конуса, но аз смятам и там да поставя една гумена гарнитурка за по сигурно дали да я залепя и нея с полиуретан снимка 4 ? Така изглежда коритото отзад снимка 5. Мислите ли, че това е възможно решение и ако не Моля бихте ли предложили нещо по -удачно. Потърсих трима ВИК "майстори" за монтаж, но никой от тях не даде решение и съответно не го наех да свърши работата.

Прикачен файл

IMG_4271.JPG
IMG_4271.JPG (98 KиБ) Видяна 1542 пъти

Прикачен файл

IMG_4270.JPG Снимка 4

Прикачен файл

IMG_4268.JPG Снимка 3

Прикачен файл

IMG_4267.JPG Снимка 2

Прикачен файл

IMG_4274.JPG Снимка1
chapara - майстор
За да има реглаж се поставя на борд-праг , висок колкото е висок сифина +5 мм.

Тема "Монтаж на сифон на душ корито" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: