• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
Имам идея да направя за вилата кепенци за прозореца който е на улицата,за да не хвърлят хулиганите по стъклата разни неща и тъкмо да не го навява сняг върху дограмата. Материала ще бъде от чам.
Та въпроса ми е дали си заслужават такива панти да сложа или обикновени от железариите? Защото все пак ще се отварят чат-пат
Абе хубаво е пантите да са отвътре, а не да се виждат отвън,защото ще е малък шанса да ги повредят.
Кой от вариантите е най-добър? :?

Прикачен файл

PC220766-1024x768.jpg

Прикачен файл

10_1_p_techinfo5.jpg
10_1_p_techinfo5.jpg (30.06 KиБ) Видяна 4899 пъти

Прикачен файл

1a_kep.jpg
1a_kep.jpg (86.53 KиБ) Видяна 4902 пъти
ZEDYCUS - майстор
На вилата капаците ги правих с такива обикновени панти за безфалцови врати, вижда се фугата м/у касата и капака.
Но трябва да внимаваш за лява и дясна, че в магазина(селкоопа) в който ги взех ми бяха дали само ляви и се наложи да си правя част на десни. :)
Изображение
Ей така изглеждат монтирани.
Изображение
ironman - помощник
тц тц, как ще хвърлят по стъклото #-o най-добре да не се виждат
duco - специалист
На 3-тата снимка пантите са Amig предлагат ги в Бг фирма Текамат
VLADO66 - майстор
duco написа:
На 3-тата снимка пантите са Amig предлагат ги в Бг фирма Текамат
Хубави са тези панти,проблема е че ни е бандитска държавата-четирите панти се свалят за 1м30сек. с винтоверт :x
profesionalist_wood - майстор
Как ми се иска да сме Швейцария.....
Tzezar - специалист
Защо не видиш някой ковач да ти ги направи.И да ги монтираш както едно време, да видим тогава винтоверта как ще ги свали.
VLADO66 - майстор
Те ако се ковнат с палетни гвоздеи пак няма кой да ги свали :wink: http://markita.net/pironi-viti-32-h-90.html
  • 1
  • 2

Тема "Панти за кепенци-откъде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: