• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
Колеги какъв трябва да е декодера за да може да чете div x заедно със субтитрите от флашка примерно?В техномаркета ми казаха ,че нито един не четял субтитри на отделен файл ,трябвало да се вградят във файла.Ако някой има и знае модел точно да си го купя.
abracadabraabrac - специалист
Здравейте, май са прави от магазина, ама все пак. Нали на компютъра си ги зареждаш субтитрите понякога от плейъра от опциите. Но ако ти се зареждат на плеиъра на компютъра субтитрите автоматично, то тогава е защото- ВИЖ: Името на филма, и субтитрите трябва да са с абсолютно еднакви имена. Само вида на файла да е различен. Напр. Филма е : avi файл, a субтитрите са srt тип файл. Т.е. , ако са ти с еднакви имена, може би всеки декодер(устройство) ,трябва да ги чете. Т.е. каквото си купиш. Което и да е.... Ще ти ги чете, според мен. Ако името на субтитрите и филма са С ЕДНАКВИ ИМЕНА.
Дано да съм прав, може и да греша... Така че чуй и други мнения...
valentino76bs - майстор
Да мерси ,купих от ''зора'' някакъв ''extreem'', пробвахме го с тяхна флашка и нямаше проблем тръгнаха си субтитрите даже филма беше HD.Казаха ми ,че субтитрите трябва да са в една папка с филма и няма да има проблем ,другото какво и как не знам...
bran - напреднал
Има ли такъв декодер които да има и опция за търсене на UHF/VHF аналогови канали.Имам един излишен 24 инчов монитор с HDMI вход,идеята е да гледам и каналите от кабелната евентуално!!!
alsted - майстор
Някой може ли да ми каже този декодер става ли за ггледане на ефирна телевизия у нас?
alsted - майстор
Това е въпросът! :) За гаранцията - да не дава Господ да стигам до нея ... За параметрите - не съм съвсем наясно. Би ли ми дал линк към конкретен продукт с написани параметри?
alsted - майстор
Определено не съм наясно с параметрите, но този от "Алито" ми изглежда с повече възможности? А и цената на предложения от теб не е много ниска. Очаквам още акъли :prayer:
kozl - майстор
Параметри :?
Защо на единия декодер пише "DVB T2", а на другия "DVB T" :?
Има ли разлика в кодирането на сигнала, защото преди време с един самсунг, не помня точно как бе записано на тунера, но звук излезе без образ. След доста четене и ровене се оказа, че декодера работи с MPEG-2, а излъчените тук програми са кодирани с MPEG-4 и поради тва немаше образ на приетите и запомнени ефирни канали.
kozl - майстор
По-скоро въпроса беше за разликата в означенията "Т" и "Т2" дали не означава разлика в декодирането.
В ръководството на телевизора никъде не пишеше, че декодера е MPEG-2. По спомени пишеше само DVB-T.
Ха - ха този специално цифров декодер означен с Т2 подържа и MPEG-2 и 4 или поне така пише в ТТ характеристики :shock:
На Томпсъна много му оскъдна информацията :shock:
  • 1
  • 2

Тема "Декодер за цифрова телевизия." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: