Ел. инструментите. Консумативи.
BAlexandrov - специалист
Взех на сина ми /10 г./ за Коледа Dremel 300 с гъвкав накрайник, масичка и допълнителни диамантени фрезерчета и за дърво...
Всичко добре, има интерес, но не знам какво да му дам да твори, какво да прави с него, което да не изисква кой-знае какви умения, но и да става нещо интересно, което да му привлече интереса. Сега го е прибрал и забравил.
С диамантените на бутилка и един пепелник се опита да рисува - става лесно, но се чудя каква задача в тази връзка да му дам - вече ми нарисува Анасонлийка на бутилката с анасонлийка :-D
Гравирането на дърво е по-трудно заради жилите - трудно е плавното движение на инструмента, а и издълбаното не е контрастно и не си личи добре...

Дайте съвети и идеи за творене с мултишлайф и какви материали са необходими.
EDI - майстор
Дървото да е орех или екзотична твърда дървесина.Купуваш му 2 паркетини от някой магазин и да работи.Може да прави ключодържатели, табелки с номера за врати, табелки с имената на семейства, такива неща.
stiv1961 - майстор
http://www.dremeleurope.com/bg/bg/ocs/p ... sl021-vm_1
Или му задай да ти номерира инструментариума :)
BAlexandrov - специалист
Супер идеи, това даже и на български и разни други проекти има =D>

Паркетини имам няколко - ще му дам задача да направи надпис за вратата, но трябва да измисля как да я изтъня... :)
EDI - майстор
С ръчно ел. ренде, ако имаш.Пък може само да я оформиш габаритно, нищо и няма, че е дебела.Може по ръба да я минеш с оберфрезата с някакво профилче.

Тема "Мултишлайф за творчество" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: