Днес се разхождам в градината,и изведнъж крака ми пропада в земята. То една огромна кухина думи нямам. Миналата година имах проблеми със къртици ама чак пък такива кухини като миньорски шахти....е вече прекалено. Те къртиците копаят малки тунели,ама чак пък такива дупки по широки по 20- см...аз през цялото време съм се чудел защо ми се пълни мазето с вода а то какво било,предполагам са подпочвените води са изкопали тези тунели...не знам
А и къщата ми преди години се напука от пропадане в почвата. Замислял съм се да спря да строя нещо в двора си и да купя евтин георадар за кухини в земята,че не ми се мисли какво ще стане при земетресение.....
Някой има ли идея колко струват уредите за откриване на кухини в земята?
Почвата е постоянно влажна. Един път в мазето изтече като извор струя вода,и цял ден си течеше след дъжд и я изпомпвах с помпата цял ден.
Дори по едно време ми се видя интересно как една част покрай дъба земята хлътна леко надолу

Някой има ли идея колко струват уредите за откриване на кухини в земята?
Почвата е постоянно влажна. Един път в мазето изтече като извор струя вода,и цял ден си течеше след дъжд и я изпомпвах с помпата цял ден.

Дори по едно време ми се видя интересно как една част покрай дъба земята хлътна леко надолу