• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
gibson58 - специалист
Трябва да си ремонтирам покрива а нямам от къде да взема препоръка за фирма или майстори в София които да работят добре,но и да не свличат по 3 кожи,защото не съм някой паралия...Ясно,че най-евтиното не е за предпочитане,но и да не е космическа цената.

Намерете препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви

Разгледайте и изберете майстори и фирми за ремонт на покриви в София
Tsilkov - майстор
http://www.roofbg.com/contacts

P.S. С тоя аватар не мога да ти прочета мнението.
gibson58 - специалист
Тях ми ги препоръчваш защото знаеш как работят ли?
vladtod - специалист
Човек от форума работи в тази фирма и е показвал резултати нагледно, разцъкай ще го намериш.
gibson58 - специалист
Ясно,мерси колеги,понеделник ще мина през офиса им.
Фитилчо - майстор
На всичките снимки на човека, не съм виждал никога нищо криво или забележка...
На мен ми бе достатъчно да избера да работя с него.
Струва ми се адски коректен, скоро ще опра до неговите услуги .

МангаУ на моя покрив няма се качи :axe:
Вадим Владимиров - специалист
gibson58 написа:
Ясно,мерси колеги,понеделник ще мина през офиса им.
Ще ти е трудно да го намериш. :) . От една година се отказах от него, преди това плащах 3 години наем без да съм влязъл в него :). Офиса ми е по покривите.
piron45 - майстор
gibson58 написа:
Трябва да си ремонтирам покрива а нямам от къде да взема препоръка за фирма или майстори в София които да работят добре,но и да не свличат по 3 кожи,защото не съм някой паралия...Ясно,че най-евтиното не е за предпочитане,но и да не е космическа цената.

Колега, ако качиш мацката от аватара на покрива ще се намерят бързо майстори мераклии, че и на ниска цена :lol:

Сори за спама, не се сдържах.
Иначе дръж Вадим и няма да сбъркаш.
tanq222 - специалист
Днес бях на вилата и видях, че от големите снегове, покривът е в доста критично състояние. Можете ли да ми препоръчате фирма, която ще го поправи за оптимално кратко време?
maistorcheto33 - специалист
Пробвай с http://teto.bg/ . Работят доста бързо с качествени материали. Аз лично съм много доволен от тях.
  • 1
  • 2

Тема "Препоръчайте майстори/фирми за ремонт на покриви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: