От мобилни телефони до цифрови камери
Автоусилвателя е Blaupunkt bsa 107 доста стар. Проблема е, че преди време го бях вързал към захранване от компютър и го слушах около 5-6 месеца, просто за "джумбуш" но от вр. на вр. не искаше да се включва. Преди година спря напълно и вече не иска дори в колата да тръгне. Сменях захранването от ПС и пак същата история. От говорителя се чува препукване, когато го включа, лампата светва и изгася веднага. Видимо няма нищо изгоряло. Вътре е като нов. Няма лампа за защитата, няма и бушони в този усилвател. Дайте някакви съвети, че от давна ми се иска да го сложа в колата а нестава.
П.С. да спомена само, че преди време, когато работеше на захранването от компютър, в колата не искаше да сработи. Чуваше се звук от него, но толкова слаб, че се налагаше да допирам ухо до говорителя, за да го чуя че работи.
Мой познат, който уж разбира (по думите на други) ми го взема, да го "огледа" и ми го върна, като каза че го е замерил и не е открил проблем. Мога и снимки да предоставя при интерес за помощ. Не ми се носи на майстор, защото имам оферти да го продам в това му състояние и не ми се струва рентабилно да давам пари за ремонт.

2 П.С. Също така CD-то в колата е наред, масата също. Изпробвани са с друг усилвател.
Дайте някакви идеи. :partyman:

Тема "Проблем с автоусилвател." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: