Нормално ли е при запитване за наличие на боя по номер да ме питат за каква кола е? Този номер или им говори достатъчно или нищо не им говори   Ако е второто защо изобщо го има този номер. Да не би да е таен и само завода производител и дистрибуторите му да си знаят какво означава? Ако е така мисля, че изобщо не биха го писали на видно място. Или причината си е чисто нашенска
  Ако е второто защо изобщо го има този номер. Да не би да е таен и само завода производител и дистрибуторите му да си знаят какво означава? Ако е така мисля, че изобщо не биха го писали на видно място. Или причината си е чисто нашенска  

Ако е второто защо изобщо го има този номер. Да не би да е таен и само завода производител и дистрибуторите му да си знаят какво означава? Ако е така мисля, че изобщо не биха го писали на видно място. Или причината си е чисто нашенска

Да, това показва чичко Гугъл ... Все пак моля да се придържаме към основното ми питане.
  Да, това показва чичко Гугъл ... Все пак моля да се придържаме към основното ми питане.  Пълния № 806 188/452/ЕКВ
  Пълния № 806 188/452/ЕКВ