• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
chano3891 - специалист
Някои знае ли откъде може да намеря разединител 100А Радомирско производство.
точния модел ще дам утре.
valentino76bs - майстор
Какво имаш предвид под разединител нещо от сорта ли...или друго?
Прикачен файл:
DSC_0823.jpg
chano3891 - специалист
ВЛДК 1000А 380v радомирско производство
за сега е заменен но сопственика на трафопоста иска този или да се отремонтира или да се купи друг при следващ случей на авария да е под рака и заменен веднага.
Днес го сменихме и се оказа че на стария само изолационната основа е прегоряла и е давала слаб контакт, имаме материал с които да бъде изработена нова, но зависи от шефа защото изкал нов.
valentino76bs - майстор
Ааа изял си едната нула :) ма то където 100 там и 1000 :partyman:
chano3891 - специалист
Да на вярно съм изял една нула. 1000а трябват.
fikata - майстор
chano3891
ВЛДК1000А няма
Най големият ВЛДК при 380V беше 630А
за сега е заменен но сопственика на трафопоста иска този или да се отремонтира или да се купи друг при следващ случей на авария да е под рака и заменен веднага.
Ако "сопственика на трафопоста" иска да прави музей или паметник на уредба н.н./ниско напрежение/ на трафопоста си с комутационна апаратура от миналия век от типа ВЛЗ,ВЛД ПЛД, ПЛДК или ВЛДК, радомирско производство от социализма е разбираемо.
Ако "сопственика на трафопоста" иска да има съоръжения отговарящи на 21 век, бих му препоръчал комутационна апаратура вместо ВЛДК - автоматични прекъсвачи/ мощностни раединители/
John - специалист
Има fikata ,има.В София съм виждал в магазина на Никдим.Защо не пробваш директно в завода с наложен платеж?
chano3891 - специалист
за сега половината трафопост е модернизиран, но нещо го хапна пчелата и взе да си харчи парите по женички и става все по трудно и трудно та даже иска и втора употреба да му търсим, били скъпи а тои си избива парите само от продажбата на ток.
И резервния трафопост е за модернизиране а тои казва и дума да не става бил нов неизползван нищо че е от соца.
fikata - майстор
John
Прав си.Приемам корекцията ти за ВЛДК 1000А. Но държа на мнението си, че тази комутационна апаратура е анахронизъм.
http://www.nikdim.bg//?page_id=8&record_id=18
  • 1
  • 2

Тема "разединител" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: