Напишете въпрос свързан със санирането.
Здравейте, монтираха ми дограма ПВЦ със троен стъклопакет:
Високоенергийно 4мм - Бяло 6мм - Нискоемисийно 4мм, как мога да разбера, че стъклата са ми такива? Доколкото разбрах нискоемисийното се монтира отвътре към жилището и при проверка със запалка вторият пламък трябва да е с различен цвят, но при мен не е така. Стъклопакета е произведен на машина в Ролпласт и на него има етикет - какви стъкла има в стъклопакета и как да се монтира(пише "Етикета отвътре"). Писах им на тях, но ми поискаха само номера на поръчка и след 1 ден ми отговориха, че това което съм поръчал, това са ми сложили, но вътрешното стъкло не реагира на тест с пламък, иначе външното е точно - познах го по отраженията. Има ли нискоемисийни стъкла, които не реагират на този тест?

Мога да прикача и снимки, ако искате.

Високоенергийно = 4 сезона
Нискоемисийно = Ка стъкло
galin56 - специалист
Не знам как точно да ги тестваш, но понеже и аз поръчах наскоро дограма знам, че раликата от обикноновено до Ка стъкло е 20лв. А и Ролпласт са сериозна фирма, не някой квартален гараж едва ли се опитват да те метнат с 20лв. Чак пък толкова да сме мнителни във всичко. За тях би трябвало да е по-важно да те спечелят като клиент и да ги похвалиш на някой приятел. Едва ли за 20лв. ще рискуват да си направят такава антиреклама. Ако си доволен от монтажа радвай се на новата ти дограма и това е. Да си я ползваш със здраве.

Тема "Въпрос относно стъклопакет на PVC дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: