Някой може ли да ми обясни защо няма напрежение във фасунгата.Фаза се подава.Нулата свети на фазомера.Най вероятно идва през някакъв товар?Поотделно като ги свържа съответно фаза със нула от контакт пробната лампа свети и и нула от фасунга със фаза от контакт свети.А лампата не свети.За първи път ми се случва това.Прекъсвача на фазата работи.Фаза подава.Но нулата ме притеснява.Като свържа нулата на фасунгата със фаза от контакт лампата свети по слабо.Като че ли напрежението е 160v.Благодаря предварително ако някой ми даде задоволителен отговор!
filip50 написа:Някой може ли да ми обясни защо няма напрежение във фасунгата.Фаза се подава.Нулата свети на фазомера.Най вероятно идва през някакъв товар?Поотделно като ги свържа съответно фаза със нула от контакт пробната лампа свети и и нула от фасунга със фаза от контакт свети.А лампата не свети.За първи път ми се случва това.Прекъсвача на фазата работи.Фаза подава.Но нулата ме притеснява.Като свържа нулата на фасунгата със фаза от контакт лампата свети по слабо.Като че ли напрежението е 160v.Благодаря предварително ако някой ми даде задоволителен отговор!И как да открия как до нулата на фасунгата идва ток през товар защото ми свети по слабо фазомера.