• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ivo_cool - напреднал
Здравейте
Имам проблем с поставяне на автоаларма на BMW 46. Проблема е следния, не мога да открия кабелите които управляват централното залкючване на колата. Всичко останало е намерено и вързано но тези кабели не мога да ги намеря, затова ще помоля за помощ. Ако някой знае как мога да ги открия ще съм ви много благодарен.
zmiori - специалист
"Отвори" щофьорската врата и виж кои отиват до машинката. От там ще се ориентираш.
dyaneff - майстор
Коя година е автомобила ?
ivo_cool - напреднал
Направихме го но не можем да хванем кои е кабела или грешим някъде. Дайте съвет какво по точно да направя за да открия кои е кабела когато отворя кората на вратата.
Колата е BMW E46 2000 година.
dyaneff - майстор
Търсените цветове са :
син/червен - заключване
бял/черен - отключване
На съответните проводници трябва да подадеш минус (маса) за да задействаш съответната функция.
Модула се намира зад жабката. Буксата която те интересува е черната А букса.
22 пин е син/червен
20 пин е бял черен.
ivo_cool - напреднал
Благодаря за помощта момчета, само да видим моя човек кога ще е свободен за да пробваме и дано да стане.
ivo_cool - напреднал
dyaneff написа:
Търсените цветове са :
син/червен - заключване
бял/черен - отключване
На съответните проводници трябва да подадеш минус (маса) за да задействаш съответната функция.
Модула се намира зад жабката. Буксата която те интересува е черната А букса.
22 пин е син/червен
20 пин е бял черен.
колега днес гледах кабелите но няма червен кабел. Към машинка на вратата ходят пет кабела 1- кафяв 2- кафяв с жълто 3-син 4- бял и 5- черен иначе с номерата на пиновете цветовете отговарят 20 пин бял/черен и 22 пин син/червен.
dyaneff - майстор
ivo_cool написа:
dyaneff написа:
... иначе с номерата на пиновете цветовете отговарят 20 пин бял/черен и 22 пин син/червен.
При затворена врата ако подадеш на тези пинове за кратко минус(маса) какво се случва ?
ivo_cool - напреднал
така не съм пробвал
ditronix - специалист
Минуси, плюсове- подавай ги през пробна лампичка, че да не ревеш..... Не знам защо си мисля, че на тези баварци централното беше по-изкълчено и се правеха други врътки... Ако не стане с минусите, ще поровя в христоматията :?
  • 1
  • 2

Тема "Поставяне на аларма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: