Всички имаме коли, нали ?
monster18 - специалист
Колеги имам един въпрос ,и знам че само тук може да ми помогнете ;) харесал съм си мотор ето и обявата http://motori.cars.bg/m129895 кажете ми някой имали мнение за него, и дали лесно се намират части търсих из интернет но не можах да намеря информация за него .Разчитам че тук ще ми помогне някой ,поздрави и благодаря предварително
mendi - напреднал
Някакво конкретно мнение може да се даде от хора които са виждали специално този мотор на живо.
50 сс предполагам че бързо ще ти умалее. Има чудесни сузукита - ДР по 200/250сс.
Все пак ако кажеш какви са ти параметрите (тегло/височина) и целите (къде и как ще караш) може да се каже нещо по конкретно. Виждал съм идеален (от техническа гледна точка) 125сс мотор който беше тотално съсипан точно за един месец от един колега който тежеше поне 120 кг ама си беше наумил да кара оффроуд с горкото моторче... Е получи му се 2 - 3 пъти, после мотора издъхна :axe:
И не на последно място - как си с категориите?
maroka - специалист
Тръгваш малко отзад-напред :) Мотор се купува за каране, ремонтите разбира се са част от това, но не трябва да са ти първата мисъл.

Както е казал колегата - категория, къде и как искаш да го караш, но най-вече: дали ти е комфортен при самото каране. Като седнеш сам ще разбереш.

Иначе моторчето е слабичко, ако ще го караш по няколко пресечки от точка А до точка В по-добре се ориентирай към скутер. Ще ти е далеч по-удобен.
Ако искаш по-дълги разстояния - вдигай кубатурата :)
piron45 - майстор
Пич, това си е детски мотор за черни пътища. Ако си ученик под 18г и ще ти е първи мотор става. Иначе както казват колегите се насочи към нещо по сериозно, особено ако тежиш повече от 60кг.
monster18 - специалист
Не много по голям съм взехме го доволен съм за из града е супер .Но ще дигам кубатурата а този ще остане може би за бащата да кара по нататък ;)

Тема "Избор на мотор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: