• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
klomo - специалист
Търся помещение за работилница в град София. Една стая 20-25 квадрата ще свърши работа. Мога да отделя до 80-90 лева. Предпочитам северните райони.
dadko - майстор
за каква работилница- дърводелска, авто-тенекеджийска, грънчарска... Ще се вдига ли много шум, прах... Щото - има съседи, за които тези неща са важни.
klomo - специалист
Ще има шум. Искам да има малко място да си работя каквото ми дойде на главата :)

Не искам да преча на никой.
nikolson - майстор
Има ли шум, ще имаш неприятности със съседите и като пришълец ще те налазят. Предполагам, за тия пари можеш да наемеш гараж, но...
alsted - майстор
Ето тук, но ми казаха, че нямали малки помещения. Все пак не е лошо да отидеш на място. На портала има телефон на големия шеф, може нещо да се договорите. Успех
gogo7777 - майстор
Това бившата леярна на СБХ ли е........края на Илиянци посока Требич, на ъгъла за към Химснаб. Ако е така мога да съдействам.
alsted - майстор
Не, това мисля е бивш мебелен завод.
Прикачен файл:
карта  София.jpg
карта София.jpg (88.52 KиБ) Видяна 1982 пъти
[/url]
dadko - майстор
Това място ми е доста познато- доста често ходя там- помещава се ф-ма "Фокс Лазер" и още доста фирми...
Ако не ти е далече Божурище- имам познат с помещение шейсетина+ кв. м, с трифазен ток, вода, идеално е за работилница, навремето е било заведенийце... но трябва първо да говоря с него.
gogo7777 - майстор
Мястото е близо до циганска махала :) малко е опасно.
alsted - майстор
Изказваш се неподготвен! Има си охрана и изобщо няма никакви опити за проникване.
  • 1
  • 2

Тема "Търся помещение за работилница" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: