Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Някой ще ме светне ли как се правят проклетите фуги между две стени, вътрешни или външни - едната плочка застъпва ли другата или се скосяват на 45 градуса, и ако да, как се оформя фугата.
Ако се използват тъпите пластмасови лайсни, как се срещат хоризонталната и вертикалната на вътрешни и външни ръбове, има ли някакви джаджи, защото съм виждал само веднъж монтирани, но никога по специализираните магазини.
Моля за снимков материал, ако имате такъв.
Time2Burn - специалист
Ако искаш компетентен отговор, задай въпроса правилно... От Вътрешни или еъншни фуги - кажи какво имаш предвид. И задай конкретен въпрос!
Благодаря все пак, че вземате отношение по темата.Интересувам се от фуга на вътрешен ръб между две стени, дали едната плочка влиза под другата и така се оформя фуга по едната едната плочка или се оставя разстояние между двете стени и фугата се заглажда симетрично на двете стени като се получава основа на триъгълник.Второто питане е, ако вместо фуга при вътрешен ръб на стена се използва пластмасова лайсна, как става прехода между двете лайсни на пода и вертикалната между двете стени? Идеята ми е че и на пода са ползвани лайсни. Виждал съм монтиран преход, но не знам къде ги има.Благодаря предварително :|

Тема "фуги на вътрешни и външни ръбове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: