Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Zlateff - специалист
Добър ден скъпи съфоруци.От няколко седмици имам следния проблем: Цигани ходят и чупят стъкла на коли наред, вкл и на моята.Имам гараж с канал който е широк.Колата влиза но на милиметри от канала.Канала чисто и просто е циментиран няма нито фусове нито нищо.Да сложа ли някакви платна или ако имате по-добра идея, споделете.А и ако трябва да слагам платна как става и г/д на каква цена са?Просто не ми се играеше до сега за 1 вечер да вкарвам колата и на др сутрин да я изкарвам понеже първо че колата ми струва 500 лева, второ че докато я наместя си е играчка и трето имах проблеми с отварянето на металните врати, но както и да е.Ще съм Ви благодарен ако споделите идеи.Благодаря!
dadko - майстор
Аз на моя канал в гаража съм наредил напречно талпи,дебели по 5 см.Издържат като стъпиш на тях с гумата. А ги наредих, тъй като с предишната кола скокнах с едната гума в канала и после крикове, подпори...
piron45 - майстор
Zlateff написа:
Добър ден скъпи съфоруци.От няколко седмици имам следния проблем: Цигани ходят и чупят стъкла на коли наред, вкл и на моята.Имам гараж с канал който е широк.Колата влиза но на милиметри от канала.Канала чисто и просто е циментиран няма нито фусове нито нищо.Да сложа ли някакви платна или ако имате по-добра идея, споделете.А и ако трябва да слагам платна как става и г/д на каква цена са?Просто не ми се играеше до сега за 1 вечер да вкарвам колата и на др сутрин да я изкарвам понеже първо че колата ми струва 500 лева, второ че докато я наместя си е играчка и трето имах проблеми с отварянето на металните врати, но както и да е.Ще съм Ви благодарен ако споделите идеи.Благодаря!

Правиш една рамка от винкел на дупката, редиш някаква дървения по винкела за да я затвориш и си газиш отгоре спокойно с колата. Моя канал е така. Отварям го само ако ми потрябва за нещо.
lov - майстор
Е не от какъв да е материал а от здрав щото на мен един приятел с дърводелски цех ми резна едни дъски от лиственица. Уж много дебели и подбрани киснати в масло да не гният и на скоро аз без малко да слезна в канала по бързия начин. :x
Та строителните платна са по добрия вариант но закрепването си е по същия начин с рамка от винкел.

Тема "Платна за канал в гараж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: