Ел. инструментите. Консумативи.
dankg - специалист
Здравейте, препоръчайте бормашина до към 120 лв. и от къде. Ще я използвам за домашни цели. За сега съм се спрял на Sparky BUR 150e. От София съм.
Kasap - специалист
Имам и такава. Чудна машинка е, но моята е от по-старите издания.
Май имаше оплаквания из форума от качеството на новите Спаркита.
Chefo77 - майстор
Виж това.
Професионална бормашина, но не от високия клас. 3 години гаранция.
dankg - специалист
Chefo77 написа:
Виж това.
Изглежда добре, а и характеристиките са подобни на спаркито. Мерси колега.
VLADO66 - майстор
Аз си взех тази http://instrumenti.prodilar.com/1735-Ud ... tec-MT-814 беше на промоция за 108 лв.Хубава и стабилна машинка.
dankg - специалист
VLADO66 написа:
Аз си взех тази http://instrumenti.prodilar.com/1735-Ud ... tec-MT-814 беше на промоция за 108 лв.Хубава и стабилна машинка.
Вчера вечерта я забелязах имаше я в една тема тука във форума постната и с намалениета е на добра цена. Характеистиките и изглеждат по-добри.
Предложенията, които ми дадохте не са лоши колеги, багодаря.
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Виж това.
Син китайски Бош? :-D Само марката им е Бош. А като го погледна на външен вид съмнително прилича на Райдер.
Да не излезе, че и патронника е китайски на "лонг *уй" На такава машинка да не сложат бърз безключов патронник. Аз като си купувах дрелка за 25лв на промоция, поне нямах големи изисквания. Ако давах за същата 125лв.. :-D
Kirilpm - специалист
Това да си мизерник не се научава,то си е състояние на духа.

А по темата от мен има един глас за спаркито,до сега на калпава дрелка и ъглошлайф от тази фирма не съм случил.А понеже ще се ползва в домашни условия и ремонт може да се наложи след 5 години пак е голям плюс,понеже части има навсякъде и то на достъпни цени.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Това да си мизерник не се научава,то си е състояние на духа.
Китайски бош не е равно на бош. Ако искаш китаец, той поне струва по-евтино от бош.
Kirilpm - специалист
А ти що си помисли че говоря за теб? :-D

Тема "Избор на ударна бормашина до 120 лв." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: