От мобилни телефони до цифрови камери
dslpowr - специалист
Здравейте! Имам едно авто CD/MP3 LG LAC-M0600R. Опитах се да му добавя AUX и горе-долу стана. Има един лентов кабел от механиката на CD-то към платката и за мое щастие, на платката си имаше надпис кой извод, за какво е. В момента свири някак си (като оставим на страна, че има леко пукане и шум, които може да са от кабела с който свързвам телефона със плейъра ), обаче междувременно намерих схемата на въпросния плейър и там пише, че крайното стъпало било TA8275HQ . В даташийта пише, че краче 16 било AUХ IN ( 9 стр.) . И тука ми е големия проблем. Какъв сигнал трябва да му се подаде там? И ако може обяснението да е по-като за неандерталци :)
Благодаря, предварително
sstefanov - майстор
Това е за бибипката от компютъра, която ще се чува на всички говорители.
За твоя случай няма да ти свърши работа.
dslpowr - специалист
Лошо. Таях надежда, че ще се получи някак си....
Значи ще трябва да си остана на вариант А. И тогава имам още един въпрос: Лесно ли се запоява пътечка на лентов кабел. Имам предвид, да прекъсна 3-те кабелчета ( 1,2,3 (ляв, маса и десен- така са по ред) И да ги вържа към жак с 5 крачета. В момента "AUX"-са (нарочно е в кавички ;) ) е запоен към крачетата на конектора който е на платката и за да се чува само музиката от телефона, натискам паузата на CD-то.
sstefanov - майстор
По-лесно ще ги запоиш на платката.
Gnus - специалист
Не е ли по-добре да се включи AUX-a към миксера, вместо към крайното стъпало?

Тема "Добавяне на AUX на CD/MP3 player" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: