Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте,

От доста време разглеждам темите из форумите и мисля, че тук е мястото на което мога да получа най-компетентен и ясен отговор по питането което имам... Както казах прочетох доста мнения и така или иначе не успях да намери информация. Искам да си закупя компресор и пистолет за боядисване, като визирам не боядисване на коли бусове врати стаи и прочие , а отделни части като джанти лайсни на врати брони и т.н. Възможно ли е да се постигне това с масово предлаганите компресори с бутилка от 50л.Спрял съм се на такъв с 2.5 HP мотор и 200 л/мин дебит.Съответно пистолета отговаря на характеристиките на компресора.Големият въпрос е ще ли работи цялата тази система. :supz:
bagera1 - специалист
Вземи сто литров, или към този добави още една 50 литрова бутилка.
stoianov_n - специалист
DragomirD написа:
...Големият въпрос е ще ли работи цялата тази система. :supz:
НЕ
bagera1 - специалист
stoianov_n написа:
DragomirD написа:
НЕ
Разбира се че ще работи, само че компресора ще работи доста често, като ще се износи по-бързо
stoianov_n - специалист
bagera1 написа:
stoianov_n написа:
DragomirD написа:
НЕ
Разбира се че ще работи, само че компресора ще работи доста често, като ще се износи по-бързо
Ще работи, но колко работа ще свърши...
Не ми се спори бояджии сме и двамата. :wink:
bagera1 - специалист
За джанти лайстни и т.н. дреболии 100 литров ще му е добре :wink: не мислиш ли
stoianov_n - специалист
bagera1 написа:
За джанти лайстни и т.н. дреболии 100 литров ще му е добре :wink: не мислиш ли
Мисля, че за джанти, лайстни и други дребни такива по-добре да пръска със спрей, по евтино ще му излезе.
Щото знам как мисли българина, ще купи най-евтиното сега, уж за дребни работи, но после се почва едно боядисване/щото има компресор все пак/ на врати на гаражи, огради на комшии, че даже и на детайли от коли...
:partyman:
bagera1 - специалист
То по тая логика с трион да си режа паркета че да е по-евтино?
Колегата пита точно и ясно, което значи че е решил, наща задача май е да го насочим а не да размишляваме върху това дали ни подвежда с нещата които иска да прави (той да си сърба попарата ако е така)
Спрей освен ечпрайм, спотбленд, ч.мат и структурен за малки детайли не ползвам. Като колега знаеш какъв е крайният резултат

Тема "Избор на компресор и пистолет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: